english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Medzinárodná výstava psov Zahreb Chorvátsko 24.10., 25.10. 2007

24.-25.11.2007 sme zvládli posledné dve tohtoročné výstavy, v piatok v noci sme vyštartovali do Záhrebu na dve medzinárodné výstavy. Prekvapujúco sa nám lepšie darilo v sobotu, keď som sa viac obával, či naši psi budú mať chuť predvádzať sa v kruhu po celonočnom cestovaní.
Master Blaster Fransimo Bohemia získal vo výbornej konkurencii V1, CAC a svoj prvý CACIB, Zolla Fransimo Bohemia v konkurencii svojej sestry Zulu a ďalšej peknej fenky anglického typu z Rakúska získala Výborný 2.
Potešilo ma hlavne to, že v kruhu sa predviedla oveľa lepšie ako na posledných dvoch výstavách v Nitre.
V nedeľu získla Master Blaster V1, CAC a Zolla opäť Výborná 2, takže sme s ňou tesne nesplnili podmienky na získanie titulu Juniorchampion Croatia.
Veľmi ďakujeme p. Simone Střížovej za zorganizovanie všetkého potrebného okolo výstav, za pomoc a príjemnú spoločnosť jej samotnej a jej priateľov. Hlavne v sobotu odchovy CHS Fransimo Bohemia zožali úplne všetky úspechy v konkurencii kvalitných psov, český chov si opäť urobil veľmi dobré meno, dúfam, že aj slovenské odchovy sa budú čoskoro takto dobre presadzovať svojou kvalitou v zahraničí aj doma.
Tento výstavný rok sa veľmi dobre darí chovným staniciam Brabanter, Of Bully Botts, Z Hošťáckeho járku a trošku sa začíname snažiť aj my, snáď nás bude čoskoro viac...


24.11. 2007

Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda šampiónov : Výborný 1, CAC, CACIB
Rozhodca : Enrique Mate Duran, SPAIN
Posudok : Dobre stavaný trup a horná línia, výborný hrudník, pekná hlava, v kruhu by mal pôsobiť veselšie, chýba mu jeden zub ( úraz z októbra preukázaný rontgenom ), ale skus je v poriadku, svetlejšie oči.

Hodnotenie : Zolla Fransimo Bohemia   Trieda mladých : Výborná 2
Rozhodca : Enrique Mate Duran, SPAIN
Posudok : Pekná, mladá fenka s dobrou hornou líniou a hlavou, dobre nasadený chvost, ešte je potrebné získať viac hmoty.

25.11. 2007

Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda šampiónov : Výborný 1, CAC
Rozhodca : Ing. Kubaľa - SVK
Posudok : Tmavé oko, pevný trup, dobrá hlava a horná línia, pravidelný pohyb.

Hodnotenie : Zolla Fransimo Bohemia   Trieda mladých : Výborná 2
Rozhodca : Ing. Kubaľa - SVK
Posudok : Tmavé očí, mladá fenka, dobrá hlava, horná línia a hrudník, pravidelný pohyb.